Handlekurv


Handlekurven er tom

Sum total

0,-

Inkl.mva - eks. frakt

Vi har gratis frakt på alle ordre over kr 300,- Rask levering God kundeservice

Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Knit Me AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller en vurdering. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger.

Det er Knit Me AS som har ansvaret for behandlingen av personopplysninger. For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:
Knit Me AS
Sandfærhus 24
7500 Stjørdal
E-post: post@knitme.no
Telefon: +47 98058829

 

Innhold:

  1. Hvordan bruker Knit Me AS dine personopplysninger
  2. Hvor lagres informasjon om deg og hvor deles informasjon om deg
  3. Dine krav: Innsyn, retting og sletting av personopplysninger
  4. Våre krav: Oppbevaring, gi innsyn, retting og sletting av personopplysninger
  5. Bruk av informasjonskapsler (cookies)
  6. Ditt samtykke i bruk av informasjonskapsler
  7. Kontakt oss angående ditt personvern

Hvordan bruker Knit Me AS dine personopplysninger?

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.knitme.no, når du er i kontakt med salg og support eks. via e-post eller når du bruker våre tjenester.

Opplysninger om et kundeforhold benyttes til flere formål:

Ved handel av varer fra oss:
Opplysninger som ditt navn, e-postadresse, fysiske adresse, etc. er nødvendig for at vi skal kunne betjene deg som kunde. Vi trenger din e-postadresse for å kunne fullføre vår del av avtalen ved et kjøp. Slik som å sende deg ordrebekreftelse, link til der du kan laste ned din kjøpte strikkeoppskrift, sende informasjon rundt din kundekonto, for å kunne kontakte deg ved behov angående dine ordrer – f.eks. dersom din leveringsadresse viser seg å være feil, o.l. Vi kan i enkelte tilfeller kontakte deg pr. telefon dersom vi ikke når deg med ordre-relaterte spørsmål gjennom e-post. Din fysiske adresse benyttes kun for å sende din ordre til riktig leveringsadresse. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering, og eventuell returhåndtering. Du kan be om at dine personopplysninger blir slettet fra vår database.

Ved markedsføring:
I noen tilfeller ber vi om ditt samtykke til å bruke personopplysningene dine i markedsføringsformål. Dette gjelder ved markedsføring på e-post, sms og sosiale medier. Da innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. Samtykket skal inneholde informasjon om den spesifikke behandlingsaktiviteten. Hvis du har gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger, kan du når som helst trekke det tilbake ved å gi oss beskjed.

Dersom du har gitt aktivt samtykke til det, kan vi benytte din e-postadresse til en eller flere av disse formålene:

  • Nyhetsbrev: Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Nyhetsbrev sendes ut 2-4 ganger i måneden. Innholdet vil variere mellom produktinformasjon, rabatter og tilbud, og strikkerelatert informasjon som for eksempel arrangement informasjon og strikketeknikker. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.
  • Sosiale medier (f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter etc.): Annonser rettet mot din e-postadresse med innhold som varierer ut ifra hvilke opplysninger vi har samlet inn og lagret om deg. Dette er kun for å kunne gi deg mer relevante annonser. E-post adressen din kan også bli benyttet til å opprette speilpublikum (rette annonser mot personer som ligner på deg i bruksmønster).

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

Underleverandører:

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Klarna
Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt. Ingen ansatte i Knit Me AS kan få tilgang til å se ditt personnummer, hverken gjennom våre egne systemer, eller i Klarna sine systemer. Gjerne les Klarna sin egen personvernerklæring her: https://www.klarna.com/no/personvern/

Mailchimp
Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp dersom du har gitt aktivt samtykke til dette. Gjerne les Mailchimp sin egen personvernerklæring her: https://mailchimp.com/about/security/

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres. Denne informasjonen brukes til å forbedre vårt nettsted.

Google AdWords
Google AdWords benyttes til annonsering i søkemotoren Google og deres affilierte nettverk. Dine bruksmønster på vårt nettsted kan bli brukt til å gi deg relevante annonser.

Facebook/Instagram
Facebook og Instagram benyttes bla. til annonsering. Din e-postadresse kan bli brukt til å opprette speilpublikum, og/eller til å gi deg relevante annonser dersom du har gitt aktivt samtykke til at vi kan bruke din e-postadresse til dette formålet.

Fiken AS
Fiken er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@knitme.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Personvernloven er underlagt bokføringsloven, som sier at vi skal lagre opplysninger i 10 år. Du kan, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Bruk av våre butikkløsninger
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna Checkout
Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes for å analysere virkningen av vår markedsføring på Facebook. Eksempel trafikkflyt på nettsiden etter at en link på Facebook er klikket på, eller slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, kan noen av funksjonene på knitme.no slutte å fungere.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på e-post dersom du har spørsmål angående dine personopplysninger. Du kan be om innsikt i hvilke opplysninger vi har om deg, be om at vi endrer de opplysningene vi har lagret om deg og/eller be om at vi skal slette dine personopplysninger fra våre system.

Knit Me AS
Sandfærhus 24,
7500 Stjørdal
e-post: post@knitme.no
tlf.: 98058829